Geacht IT United-lid,

 

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV), welke plaatsvindt op maandag, 13 februari a.s., in de gastenzaal bij Leerhotel het Klooster, Daam Fockemalaan 10 te Amersfoort. De agenda voor de algemene ledenvergadering treft u bijgaand aan.

 Het PROGRAMMA is als volgt:

18.00 uur – 18.30 uur: Ontvangst

18.30 uur – 19.30 uur: Dinerbuffet

19.30 uur -  21.30 uur: Algemene Ledenvergadering + discussie Wet DBA (zie bijlage)

Tijdens de netwerkborrel van 15 november en ook daarna hebben leden ervaringen met ons gedeeld. Dit heeft er toe geleid dat IT United samen met één van onze leden een gesprek met de belastingdienst heeft gehad en een discussie heeft gevoerd over de opzet van een modelovereenkomst. Deze casus zal tijdens de ALV aan de orde komen en betreft de inzet als projectleider bij een grote organisatie door middel van een tussenpersoon. Daarnaast zal gediscussieerd worden over de vraag welke alternatieven er voor de Wet DBA zijn.

21.30 uur: Afsluiting met borrel

 AANMELDEN

U kunt zich tot 2 februari aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet u daarbij niet te vermelden of u wel/geen gebruik maakt van het dinerbuffet.

Tot 13 februari,

met vriendelijke groet,

Thea Beljaars
Secretariaat.

Bijlagen:

Agenda ALV 2017

Verslag ALV 2016

De wet DBA in de praktijk